nedjelja, 3. ožujka 2013.

Malo promjene ;)

Hh, mislila sam da je puno lakše pisati blog, nego što to zbilja je ;) Nikako nisam imala vremena za neki post... I onda kad imam vremena, nemam neku inspiraciju :S Onda sam mislila ipak odustati od te cijele ideje, ali neću :) Skroz mi je zgodno vidjet sve svoje manikure na jednom mjestu, pa ću nastaviti ;)

Evo zadnje manikure na kvadratnim noktima:

 Tad sam skužila da se stalno ponavljam s nekim manikurama, pa mi je već nekako postalo dosadno to sve gledati na noktima.

I prije mi je palo na pamet izrašpati nokte u blagi špic, ali me uvijek bilo strah. Pa sam si razmišljala kako zapravo nije svijet stao i ako ne bude dobro, ionako mi nokti rastu ko ludi ;) Evo kako je to sve skupa izgledalo - prvo sam ih blago zaoblila, pa sam se svakom sljedećom manikurom odvažila izrašpat ih još malo. I sad je zbilja špic, mrvicu zaobljen, i jako mi se sviđa promjena. Znam da je većini cura ljepši kvadratni oblik, meni isto, daleko od toga. Ali ovako, za koji mjesec promjene, špice su mi skroz dobre :) 









Zaključak je da su tamni nokti prenapadni za ovaj oblik, crno-zeleni gradijent sam imala pola dana i skinula. Tako da ću ovih mjesec-dva, ili koliko god već dugo ostavim špice, imati ženskaste roze manikure, ili neke s blagim pastelnim i nude nijansama ;) Vidjet ćemo još :)

Kako se vama sviđa oblik? :)

3 komentara:

  1. Dobro ti stoje i jedni i drugi. Što više gledam tvoje slike, više me vuče da napravim tako nešto.

    Jedan prijedlog za blog: Dodaj gadget za praćenje, biće nam lakše da pratimo postove :)

    OdgovoriIzbriši
  2. iskreno,meni se vise sviđa kako ti stoji novi oblik!predivne su sve manikure,posebno crno-zelena i nude s crnim cirkonima! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Daj još neki novi post, jako fale tvoje nove slikice ^^

    OdgovoriIzbriši