srijeda, 14. kolovoza 2013.

Skittlette rose

Prije nekoliko tjedana sam radila manikuru s freehand ružicama i bila sam jako zadovoljna. Skittlette, naravno. To mi je omiljeni stil manikura u zadnje vrijeme, i mislim da će tako i ostati još dosta dugo. Nekako mi je samo accent nail postao preobičan ;) Evo kako je to izgledalo:



Danas sam odlučila napraviti nešto slično, s mrvicu drugačijim bojama. Ponovno sam izrašpala nokte u bademasti oblik i zanimalo me kako bi manikura izgledala na njemu. Sve u svemu, meni se sviđa, pa će ovo biti jedna od manikura koje ću rado ponavljati u sličnim verzijama ;)


Kako se vama sviđa ovaj skittlette s ružicama? ;)

Broj komentara: 6:

  1. Odlično su ti ružice ispale, daj napravi neki tutorijal kako ih tako divno radiš. Ja ih jako volim, ali sam smotana za sama ih tako lijepo napravit.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Zbilja je jednostavno, napravim tutorijal čim prije ;)

      Izbriši
  2. Lajkam obje verzije, stvarno su divne ružice :) Ja sam ih crtala po svim noktima kad sam radila sličnu manikuru, ali moram priznati da mi ova tvoja skittlette verzija puno zanimljivija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ;) Lijepo je meni i na svim noktima, samo me uhvatila ta faza skittlette manikura, pa ni ne pamtim kada sam imala sve nokte jednako nalakirane ;)

      Izbriši
  3. ružice su ti fenomenalne, svaka čast... sviđaju mi se obje verzije, premda mi je ravan oblik noktiju definitivno draži (možda zato što meni nikako ne uspjeva ostaviti nokte u takvom obliku) :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Molim te napravi tutorijal za ove nokte, ruže su predivne. P.S. Blog ti je za svaku pohvalu :D Samo nastavi :*

    OdgovoriIzbriši