utorak, 1. listopada 2013.

Stiletto nails

Općepoznata stvar je da ljudi većinom ne vole stiletto oblik noktiju. Meni se jako, jako sviđa i jedva sam čekala da mi nokti dovoljno narastu kako bi ih mogla izrašpati u pravi špic. Koliko ga neke cure ne vole, toliko je meni apsolutno predivan :) Jučer sam napravila ovu manikuru, i danas si cijelo vrijeme buljim u nokte i divim se :D Evo kako to izgleda:


Što se tiče samog života s ovakvim noktima, po meni je on nezamisliv. Ja sam ih za sada imala samo jedan dan, i baš mi rade probleme. Na duge nokte sam naviknula, s onim starim bademastim oblikom sam uspjela preživjeti selidbu u drugi stan (ah, te studentske muke :D), očistiti novi stan i raspremiti stvari bez ikakvih problema. A s ovima se mora paziti pri obuvanju čarapa, oblačenju veste i slično, jer se jednostavno sve može poderati tim špicem :D Možeš mali milijun puta ogrebati sebe i ljude oko sebe, i zaista nije zgodan oblik. Vjerujem da je drugačije kad cure imaju gelirani stiletto, jer su deblji, pa možda špic gubi na oštrini.

Sve u svemu, po meni je ovaj oblik apsolutno nepraktičan :D Samo zato što mi je divan, ostavit ću nokte ovakve tjedan dana, dok mi ne krene faks i sve žive obveze :D Sad dok ne radim ništa pametno, preživjet ću s njima :D

Kako se vama sviđa? :) Jeste li ljubitelj ili mrzitelj stiletta? :D


P.S. Kao što ste mogli primijetiti, odustala sam od 31DC2013 :/ Imala sam obveza s faksom, selidbom i sestričninim zarukama, pa nisam imala vremena raditi nokte na zadane teme. Sada mi je bezveze naknadno raditi. Iskreno, ni nemam neku volju, jer mi "to nije to" ako nije u kompletu :D Više sreće sljedeće godine :D A sada šibam na mackanje kožice i oporavak od tolikog odstranjivača :D 

3 komentara:

  1. Joooj meni ne leži taj oblik i zbilja vjerujem da je nepraktičan - ali kaj je da je - tebi odlično stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni taj stiletto jedino na fotkama (i drugima) super izgleda. :D Ja koja nosim leće ne mogu se ni zamisliti s takvim noktima, horor xD Šteta kaj si odustala od 31DC, ali ak imaš volje i vremena slobodno mi se pridružiš u Halloween nail art izazovu ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. perfect nails'shape and perfect design :)

    OdgovoriIzbriši