srijeda, 20. studenoga 2013.

Mix and match manicure

Ooo, zbilja me dugo nije bilo :D Prvo sam odustala od izazova, izrašpala nokte u pravi stiletto, i onda sam ih skratila u kvadratni oblik. Taman tad mi je i faks počeo, a imam još treninge i tečaj njemačkog sa strane, pa sam si u dosta velikom nedostatku vremena. Za mene je to već predug period jednobojnih noktiju, ili eventualno accent manikure. Poželjela sam se cirkusa na noktima ;)

Otkrila sam jedan cvjetić na pločici za pečatiranje koju imam već jako dugo, i sad se ne mogu zasititi manikura s njim ;) Uvijek mi je bila želja napraviti ovakvu manikuru, po uzoru na AmyGrace s bloga The polished perfectionist. Inače jako volim kad svaki nokat svoje kolo vodi, ali nikako nisam uspjela smisliti što bi s noktom na prstenjaku, s obzirom da nisam maher u pečatiranju cijelog nokta. Onda je pala ideja s ovim divnim cvjetićima. Spojiš tri i imaš cijeli nokat pečatiran ;)

Koristila sam bijeli Glamour na kažiprstu, rozi CR na srednjem i prstenjaku, s tim da sam preko srednjeg stavila još jedan sloj Essence-ovog Hey, nude! pjeskića. A mali prst i točkice na kažiprstu su neki moj franken :D Baš mi je trebala ta svijetlo roza ;)

Evo kako je ispalo:


Jeste vi ljubitelj klasičnih jednobojnih manikura, ili ste za raznorazna eksperimentiranja? :)

4 komentara:

  1. super, jednobojni nokti su dosadni :D

    OdgovoriIzbriši
  2. raznobojni naravno!
    baš lijepa nježna manikura

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam za sve osim jednobojnih noktiju :P
    Volim tvoje manikure i nadam se da bude uskoro neki novi post!
    I da, na mojem blogu te čeka nagrada ;)

    OdgovoriIzbriši